Zoeken in voorstellingen

Frank Belt en Marjan Penterman


Frank Belt en Marjan Penterman

Dahldiner


In het Dahldiner proeft u beide in een smakelijke afwisseling van gerechten uit zijn kookboek en Dahls beroemde verhalen. Gerechten geserveerd door door de horeca mensen van dit theater!

Roald Dahl schreef niet alleen de mooiste verhalen, maar ook een kookboek met heerlijke gerechten. Die twee komen samen in het Dahldiner. Tussen de gangen door worden zijn meest bizarre, spannende en grappige verhalen voor volwassenen verteld. Of komen tussen de verhalen door de smakelijkste gerechten van Dahl voorbij? Hoe dan ook, het wordt genieten.

De Leeuwarder Courant schreef: “Het Dahldiner is een prachtige ervaring: heerlijk eten afgewisseld met Dahls bizarre verhalen uitgevoerd door meestervertellers. Een onvergetelijke avond.”

Genre Vertelling
Locatie Theater De Kappen
Datum Zondag 6 oktober 2019
Zaal open 16:00 uur
Aanvang 16:30 uur

Prijs (inclusief diner)€ 37,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.