Zoeken in voorstellingen

Ekaterina Levental & Friends


Ekaterina Levental & Friends

Kunstkring-concert


Ekaterina hoeft nauwelijks introductie in Haaksbergen. Na met haar familie gevlucht te zijn uit Oezbekistan, vond zij hier rust. Nu is zij een internationaal gewaardeerd muzikaal multitalent. Vorig jaar trad zij op in een door de kunstkring georganiseerd muziekoptreden met de aangrijpende voorstelling ‘De Weg’. Daarin vertelt zij het verhaal van haar vlucht als kind uit Oezbekistan. De uiterst succesvolle voorstelling werd uitstekend bezocht. Reden voor De Kunstkring om haar carte blanche te geven voor het samenstellen van een eigen concert, samen met door haar te kiezen gasten, ter afsluiting van het seizoen 2017-2018.

Genre Muziek - Klassiek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zondag 22 april 2018

Prijs€ 12,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.