Zoeken in voorstellingen

Nathalie Baartman (try-out)


Nathalie Baartman (try-out)

Breek


Breek is een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid. Over het ongemak van stilte. Alles op het randje van de gekte. Ze zei: ‘Neem een “breek”, joh. Dat kan hier op de stoeptegel. Hier heb je een hapje gefrituurde sprinkhaan. Verstil de gewoonte, troost die vreemdeling en luister. Het jeukt in je hoofd naar ongehoorde stemmen. Het varken knort je. Laat het barsten en regenen. Druppel en huppel. Breek die hartkorst en gooi je telefoon in het hooi. Bladder af en adem weer.’

Deze voorstelling is ook te zien in De Reggehof Goor op 23-11-2018, Stadstheater De Bond Oldenzaal op 15-12-2018, Parkgebouw Rijssen op 18-1-2019, Theater Hof 88 Almelo op 23-3-2019/24-3-2019 en Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede op 16-5-2019.

Genre Cabaret
Locatie Theater De Kappen
Datum Donderdag 22 november 2018

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 17,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.