Zoeken in voorstellingen

Mayke Rademakers (cello) en Matthijs Verschoor  (piano)


Mayke Rademakers (cello) en Matthijs Verschoor (piano)

Kunstkring-concert


In 2016 kwam de celliste Mayke Rademakers voor het eerst naar Haaksbergen met een soloprogramma rond Bach, Kurtag, Goebaidoelina en haarzelf. De kunstkring was zo onder de indruk van haar spel, dat zij haar opnieuw heeft uitgenodigd. Zij komt samen met de pianist Matthijs Verschoor (officieel Steinway artiest), met wie zij in heel Europa optreedt.
Nu komen zij met hun succesvolle programma ‘By the Sea’, een laatromantisch programma rond onder meer een van onze belangrijkste componisten uit de vorige eeuw; Henriette Bosmans.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zondag 17 februari 2019

Zitplaats€ 12,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.