Zoeken in voorstellingen

Noery Nijhoff (bedrijfsjurist)


Noery Nijhoff (bedrijfsjurist)

Juridische lezing (serie Capita Selecta)


In november hebben we een serie interactieve lezingen door Haaksbergse juristen onder leiding van gastheer prof. emeritus mr Antoni Brack. Doel: overdracht van kennis over juridische onderwerpen door middel van de bespreking van actuele ontwikkelingen voor mensen die belangstelling hebben voor achtergronden van hedendaagse juridische kwesties. Het is nadrukkelijk geen rechtswinkel of ‘juridisch loket’: wij lossen geen juridische problemen of conflicten op, maar bespreken in het algemeen juridische mogelijkheden en onmogelijkheden op een aantal gebieden.

Noery Nijhoff
Wat doen bedrijfsjuristen in het algemeen? Bijzondere onderwerpen: (a) AVG Algemene Verordening Gegevensbescherming: enkele praktische consequenties en (b) Juridische betekenis van emoji’s, emoticons en smiley’s.

Kosten:
Per lezing wordt een bijdrage gevraagd van € 7,50 (dit is inclusief koffie/thee bij inloop), de hele serie tegelijk boeken kan ook, de kosten bedragen dan € 32,50.
Een losse lezing boeken kan online, wilt u de serie boeken en in aanmerking komen voor de korting dan kan dit telefonisch of aan de kassa.

Genre Lezing
Locatie Gymzaal Kulturhus Haaksbergen
Datum Vrijdag 15 november 2019

Prijs (inclusief koffie/thee bij binnenkomst)€ 7,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.