Zoeken in voorstellingen

De 80's & 90's Party


De 80's & 90's Party

Silver Shadow: Back in town!


Silver Shadow was een naam uit vervlogen tijden, maar inmiddels is daar door Silver Shadow: Back in Town verandering in gekomen. In 2019 vieren we ons eerste jubileum en komt Silver Shadow wederom tot leven in Theater De Kappen! De theaterzaal wordt omgetoverd tot een poptempel waar dj’s en vj’s oude tijden laten herbeleven. Tijdens de Silver Shadow disco-avond (18+) klinken de beste hits uit de 80’s en 90’s. Oude bekenden en nieuwe gezichten, foute hits en prachtige ballads, dat is dè 80’s & 90’s party van het jaar.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 9 februari 2019

Staplaats€ 8,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.