Zoeken in voorstellingen

Niets te verliezen


Niets te verliezen

Soundos (gaat NIET door ivm ziekte)


Soundos is ziek => voorstelling vanavond gaat NIET door!

Wij hebben zojuist van het impresariaat van Soundos doorgekregen dat Soundos ziek is en dat de voorstelling van vanavond helaas niet door gaat.

Hieronder een berichtje van Soundos.

***
Lief publiek,

Ik ben gisteren goed ziek geworden. In de middag werd ik opeens misselijk en draaierig, maar hoopte dat het overging. Voordat ik in Hoofddorp het podium opging dacht ik "Wauw. Dit is erger dan ik had gedacht". Ik ben zelfs tijdens de show gaan kotsen. Iets wat mij nog nooit is overkomen. Zelfs niet toen ik zwanger was! En nee. Dat ben ik nu ook niet. Ik heb zoveel respect voor mijn publiek, dat ik niet zomaar cancel. Vanavond ga ik helaas tóch een show moeten cancellen. Heb het goed te pakken. Dit is helaas het leven van een artiest. Als ik ziek ben, heeft dat effect op meerdere mensen. Ik ga nu uitzieken en 3e seizoen van La Casa del Papel kijken. Hopelijk tot binnenkort.

Heel veel liefde,
Soundos El Ahmadi

***

Wij wensen haar natuurlijk veel beterschap toe.

Naar een vervangende datum wordt gezocht. Mensen die kaarten hebben gereserveerd worden door ons rechtstreeks geïnformeerd.

------

Ik wacht haar in de coulissen op. Afgemat maar dampend van de adrenaline neemt raspaard Soundos haar applaus in ontvangst en loopt het podium af. Ze is een innig door mij bewonderde collega en ik zie haar als mijn gedroomde opvolger. Als ik een Louis Davids-ring te vergeven hád, had Soundos die al lang gekregen. Ik kijk haar diep in haar fonkelende hertenogen en durf het haar eindelijk te vragen: ‘Soundos, je stelt je zo kwetsbaar op. Hoe doe je dat?’ ‘Ben je nooit bang om door de mand te vallen?’ vraag ik haar. ‘Nee man, ik heb niets te verliezen!’ antwoordt deze top-comédienne met haar volste glimlach.

Genre Cabaret
Locatie Theater De Kappen
Datum Donderdag 24 oktober 2019

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 20,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.