Zoeken in voorstellingen

Thijs van de Meeberg


Thijs van de Meeberg

Kom nou maar gewoon


De Volkskrant noemde Thijs van de Meeberg “een fijne Freek de Jonge-light”, De VARA gids sprak over ‘lef’ en Het Parool vroeg zich af of er “een verborgen steekje los aan hem is”.

In zijn tweede programma gaat deze winnaar van het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs 2015) proberen de ander te begrijpen.Thijs deed deze poging al eerder, maar zijn hoofd werkt niet mee. Want wat denkt hij nu eigenlijk zelf? Welke gedachte is waar? Is Thijs z’n geweten wel zo betrouwbaar?Waar dit eindigt? In een stroom bizarre verhalen over rake ontmoetingen en ontwrichtende gebeurtenissen. Afijn: ‘Kom nou maar gewoon’.

Deze voorstelling is ook te zien in Herberg de Pol op 9-11-2018, Stadstheater De Bond Oldenzaal op 20-12-2018, ZINiN Nijverdal op 8-3-2019 en Theater Hof 88 Almelo op 21-3-2019.

Genre Cabaret
Locatie Theater De Kappen
Datum Donderdag 31 januari 2019

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 17,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.