Zoeken in voorstellingen

Jazz in De Kappen Bert vd Brink (piano), Hermine Deurloo (mondharmonica) en Ruud Ouwehand (bas)


Jazz in De Kappen Bert vd Brink (piano), Hermine Deurloo (mondharmonica) en Ruud Ouwehand (bas)

Kunstkring-concert


Opnieuw een grootse kunstkring jazzavond. Nu met Bert van de Brink (piano), Hermine Deurloo (mondharmonica) en Ruud Ouwehand (bas). Bert van de Brink, verloor zijn hart aan de Jazz. Speelt met vederlicht, vlinderend touché en treedt/trad op samen met Toots Thielemans, Chet Baker, Clare Fischer, Cor Bakker, etc.

Hermine Deurloo, opvolgster van Toots Thielemans, speelde bij het Willem Breuker Kollektief en treedt op met het Jazz Orkest van het Concertgebouw, Metropole Orkest, Han Bennink, Candy Dulfer, etc.. Haar spel is te horen in films, televisieprogramma's en reclamespotjes (Unox). Samen zorgen zij voor een top jazzy optreden.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 15 december 2018

Zitplaats€ 12,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.