Zoeken in voorstellingen

In concert


In concert

The Marshalls


Ze draaien al ruim vijftien jaar mee in het circuit. Van de kleinste kroeg tot grote zalen, voorprogramma van Normaal en op festivals als de Zwarte Cross. Deze classicrockband speelt nummers waarmee de bandleden opgroeiden. The Marshalls heeft vooral nummers uit de jaren zeventig op het repertoire. Klassiekers die iedereen kan meezingen van onder meer Status Quo, Led Zeppelin, Queen, Golden Earring. Met uitstapjes naar de jaren tachtig en negentig met onder meer Metallica en Van Halen. Uiteraard veel AC/DC, waarmee The Marshalls tot ver buiten de provinciegrenzen furore maakt.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 29 februari 2020

Staplaats€ 12,50
Prijs Zitplaats (balkon)€ 15,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.