Zoeken in voorstellingen

Niet Schieten & Esmee van Kampen


Niet Schieten & Esmee van Kampen

Tijd voor een Trio


Twee mannen in de herfst van hun leven plukken een fris groen blaadje. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen Arend en Maarten ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun midlife. Ook de twijfeldertiger Esmee krijgt het flink voor haar kiezen. Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet. Tijd voor een Trio: een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Genre Cabaret
Locatie Theater De Kappen
Datum Donderdag 11 januari 2018

Prijs incl. (pauze)drankje€ 17,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.