Zoeken in voorstellingen

Zakelijke arrangementen

Categorie: Verhuur
In ons theater kunt u genieten van alle mooie producties die op ons toneel te zien zijn maar Theater de Kappen kan ook uw podium zijn! Theater de Kappen kan worden gebruikt door amateurgezelschappen (speciale tarieven op maat) en feestelijke bijeenkomsten voor particulieren. Ook voor uw zakelijke activiteiten biedt Theater de Kappen vele mogelijkheden.

De diversiteit van ons pand leent zich uitstekend voor vergaderingen, evenementen, bedrijfsfeesten, presentaties en symposia. De verrijdbare tribune in de theaterzaal maakt diverse zaalopstellingen mogelijk en de technische voorzieningen en mogelijkheden op het gebied van catering zijn zeer divers. Of u nu 25 of 500 gasten heeft, u kunt in ons gastvrije theater terecht.

Wij bieden:
- Flexibele ruimtes voor groepen van iedere grootte
- Een podium voor uw product of bedrijf
- Een beursvloer ingericht naar uw wensen

Onze gastvrije medewerkers zetten graag hun ervaring en creativiteit in om samen met u een passende invulling te geven aan uw evenement.. Of het nu gaat om muzikale omlijsting, entertainment, catering, facilitaire ondersteuning en/of aankleding, maak uw wensen kenbaar, wij kijken graag hoe wij hier invulling aan kunnen geven. Graag nodigen wij u uit om Theater De Kappen te bekijken, dat kan, op afspraak, zowel overdag als 's avonds. Naar aanleiding daarvan kunnen wij samen uw wensen en ideeën verwezenlijken.

Onze speerpunten zijn:
- Gastvrij
- Vriendelijk
- Flexibel

Omdat iedere activiteit anders is en u en uw bedrijf een eigen identiteit hebben, staan er op onze site geen prijzen. We maken graag een offerte naar uw wensen. Daarom vragen we u om ons via onderstaand formulier een indruk van uw activiteit of evenement te geven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht.
Voorkeurstijd en locatieContactgegevens
Wensen m.b.t. eten en drinken
Uw activiteit/evenement
Beveiligingscode invullen (verplicht)

Om te voorkomen dat er ongewenste e-mails (spam) via dit formulier verstuurd worden, graag hieronder de beveiligingscode invoeren. De code is niet hoofdlettergevoelig. Als de code niet goed leesbaar is kunt u de code vernieuwen door op het icoontje naast het invoerveld te klikken.


captcha

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.