Zoeken in voorstellingen

Culturele verhuur

Categorie: Verhuur
Een van de doelstellingen van Kulturhus Haaksbergen is het stimuleren van de amateurkunst in Haaksbergen en omstreken. Naast meer dan 50 geprogrammeerde professionele voorstellingen per jaar, bieden wij graag een podium aan. Of het nu gaat om dans, toneel of muziek, tegen een gereduceerd tarief kunt u of uw vereniging onze Theaterzaal (grote zaal) of Gymzaal (kleine zaal, voor kleine intieme optredens) huren.

Voor reserveringen en informatie kunt u contact opnemen met René van der Kuil, te bereiken per email of op telefoonnummer 053-5730200.

Clipperscrew 2 mei 2014 verkleindClipperscrew

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.