Zakelijk Verhuur

De Kappen is bijzonder geschikt voor het houden van allerlei activiteiten, zoals bedrijfspresentaties, seminars, trainingen, workshops, feestelijke bijeenkomsten etc.  De verrijdbare tribune in de theaterzaal maakt diverse zaalopstellingen mogelijk en de technische voorzieningen en de mogelijkheden op het gebied van catering zijn zeer uitgebreid. 

Zoek meteen de juiste ruimte

De Kappen kan ook uw podium zijn!
De Kappen leent zich uitstekend voor het houden van de meest uiteenlopende activiteiten of evenementen op groot of kleiner formaat. Denk aan onder meer bedrijfspresentaties, seminars, symposia, vergaderingen, trainingen en workshops. Maar ook voor feestelijke bijeenkomsten of een uitvaart is De Kappen een prima locatie. Dankzij de verrijdbare tribune zijn in de theaterzaal diverse opstellingen mogelijk. De zaal is bovendien goed uitgerust met professionele technische voorzieningen. En niet onbelangrijk: op het gebied van catering zijn de mogelijkheden heel uitgebreid. 

Úw podium!
De Kappen wil u volop laten genieten van mooie producties op het toneel. Maar zowel de grote als de kleine theaterzaal kan ook uw podium zijn! Zo kunnen amateurgezelschappen, tegen speciale tarieven op maat, gebruik maken van de theaterzaal. Wilt u als inwoner of ondernemer een feestelijk of zakelijk event organiseren? Of u nou 25 of 500 gasten heeft, in het veelzijdige en gastvrije De Kappen is héél veel mogelijk.

   

  Maak uw wensen kenbaar

  Gastvrijheid, flexibiliteit, veelzijdigheid en vriendelijkheid, dat zijn de sleutelwoorden. Met plezier en toewijding zetten we onze ervaring en creativiteit in om samen met u een passende invulling te geven aan uw evenement. Of het nu gaat om de muzikale omlijsting, entertainment, catering, facilitaire ondersteuning en/of aankleding: maak vooral uw wensen en ideeën kenbaar aan ons. Wij doen er alles aan om deze voor u te realiseren. En we verkopen niet graag ‘nee’!

   Maatwerk

   Overtuig uzelf door een kijkje te nemen in De Kappen. Dat kan – op afspraak – zowel overdag als ‘s avonds. Samen met u brengen we uw wensen en ideeën in kaart en bekijken we hoe we dit mogelijk kunnen maken. Geen activiteit is hetzelfde. Bovendien heeft u of uw bedrijf een eigen identiteit. Dat betekent maatwerk. Vervolgens maken we een offerte, afgestemd op uw unieke wensen.

    R

    CULTURELE VERHURINGEN

    Een van de doelstellingen van De Kappen is het stimuleren van de amateurkunst in Haaksbergen en omstreken. Naast meer dan 50 geprogrammeerde professionele voorstellingen per jaar, bieden wij graag een podium aan. Of het nu gaat om dans, toneel of muziek, tegen een gereduceerd tarief kunt u of uw vereniging onze Theaterzaal (grote zaal) of Kleine Zaal (voor intieme optredens) huren.

    DIT HEEFT DE KAPPEN IN DE VERHUUR

     

    • Verschillende flexibel inzetbare ruimtes voor groepen van bescheiden tot groot in aantal. Zoals een theaterzaal, kleine zaal, theatercafé, kunstzaal,  studie-/computerlokalen etcetera.
    • Een podium voor uw product of bedrijf
    • Een beursvloer, afgestemd op uw wensen

    .

    Niet de informatie gevonden die u zocht? Neem contact met ons op!