Zoeken in voorstellingen

Verhuur

Categorie: Verhuur
Klik hier voor info over zakelijke verhuur


Klik hier voor info over culturele verhuur
THEATERCAFE


Theatercafe2KUNSTZAAL


Kunstzaal foto 6THEATERZAAL

Tafels in theaterzaalGYMZAAL

Dineropstelling
 

Zakelijke verhuur

Categorie: Verhuur

Het Kulturhus kan ook uw podium zijn!

Het Kulturhus  leent zich uitstekend voor het houden van de meest uiteenlopende activiteiten of evenementen op groot of kleiner formaat. Denk aan onder meer bedrijfspresentaties, seminars, symposia, vergaderingen, trainingen en workshops. Maar ook voor feestelijke bijeenkomsten of een uitvaart is het Kulturhus een prima locatie. Dankzij de verrijdbare tribune zijn in de theaterzaal diverse opstellingen mogelijk. De zaal is bovendien goed uitgerust met professionele technische voorzieningen. En niet onbelangrijk: op het gebied van catering zijn de mogelijkheden heel uitgebreid. 

Úw podium!

Het Kulturhus wil u volop laten genieten van mooie producties op het toneel. Maar zowel de grote als de kleine theaterzaal kan ook uw podium zijn! Zo kunnen amateurgezelschappen, tegen speciale tarieven op maat, gebruik maken van de theaterzaal. Wilt u als inwoner of ondernemer een feestelijk of zakelijk event organiseren? Of u nou 25 of 500 gasten heeft, in het veelzijdige en gastvrije Kulturhus is héél veel mogelijk.

Maak uw wensen kenbaar

Gastvrijheid, flexibiliteit, veelzijdigheid en vriendelijkheid, dat zijn de sleutelwoorden. Met plezier en toewijding zetten we onze ervaring en creativiteit in om samen met u een passende invulling te geven aan uw evenement. Of het nu gaat om de muzikale omlijsting, entertainment, catering, facilitaire ondersteuning en/of aankleding: maak vooral uw wensen en ideeën kenbaar aan ons. Wij doen er alles aan om deze voor u te realiseren. En we verkopen niet graag ‘nee’!

Maatwerk

Overtuig uzelf door een kijkje te nemen in het Kulturhus-nieuwe-stijl. Dat kan - op afspraak - zowel overdag als 's avonds. Samen u brengen we uw wensen en ideeën in kaart en bekijken we hoe we dit mogelijk kunnen maken. Geen activiteit is hetzelfde. Bovendien heeft u of uw bedrijf een eigen identiteit. Dat betekent maatwerk. Vervolgens maken we een offerte, afgestemd op uw unieke wensen.

DIT HEEFT HET KULTURHUS IN DE VERHUUR

  • Verschillende flexibel inzetbare ruimtes voor groepen van bescheiden tot groot in aantal. Zoals een theaterzaal, theatercafé, kunstzaal, keuken, gymzaal, studie-/computerlokalen etcetera.
  • Een podium voor uw product of bedrijf
  • Een beursvloer, afgestemd op uw wensen

collage

Omdat iedere activiteit anders is en u en uw bedrijf een eigen identiteit hebben, staan er op onze site geen prijzen. We maken graag een offerte naar uw wensen. Daarom vragen we u om ons via onderstaand formulier een indruk van uw activiteit of evenement te geven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht.
Voorkeurstijd en locatieContactgegevens
Wensen m.b.t. eten en drinken
Uw activiteit/evenement
Beveiligingscode invullen (verplicht)

Om te voorkomen dat er ongewenste e-mails (spam) via dit formulier verstuurd worden, graag hieronder de beveiligingscode invoeren. De code is niet hoofdlettergevoelig. Als de code niet goed leesbaar is kunt u de code vernieuwen door op het icoontje naast het invoerveld te klikken.


captcha

 

Culturele verhuur

Categorie: Verhuur
Een van de doelstellingen van Kulturhus Haaksbergen is het stimuleren van de amateurkunst in Haaksbergen en omstreken. Naast meer dan 50 geprogrammeerde professionele voorstellingen per jaar, bieden wij graag een podium aan. Of het nu gaat om dans, toneel of muziek, tegen een gereduceerd tarief kunt u of uw vereniging onze Theaterzaal (grote zaal) of Gymzaal (kleine zaal, voor kleine intieme optredens) huren.

Voor reserveringen en informatie kunt u contact opnemen met René van der Kuil, te bereiken per email of op telefoonnummer 053-5730200.

Clipperscrew 2 mei 2014 verkleindClipperscrew
 

Contact

Categorie: Verhuur
Dit contactformulier is bedoeld voor het aanvragen van een offerte voor uw zakelijk arrangement of feest. 
Vul onderstaand contactformulier in met een korte beschrijving van uw evenement kunnen we een offerte opstellen en nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.