Het is weer zover! De Kappen heeft de programmering voor het komende seizoen klaarstaan, en we kunnen niet wachten om jou te verwelkomen bij onze fantastische evenementen. Of je nu een fan bent van muziek, theater, gezellige avonden met vrienden of vermakelijke familievoorstellingen, wij hebben voor elk wat wils.

In september trappen we af met de Pubquiz op 8 september, waar je je kennis kunt testen en strijden om een schaal bitterballen. Op 9 september is er een Gezinspuzzeltocht, een perfecte gelegenheid om samen met je familie op avontuur te gaan.

Voor de muziekliefhebbers hebben we een reeks fantastische concerten gepland. Op 17 september kun je genieten van het Wandelconcert met Tim Knol. Een week later, op 23 september, staat De Hoksebargse Kwis klaar om je hersenen te laten kraken.

Oktober brengt rockliefhebbers samen met de geweldige Iced Dice Rock Coverband op 7 oktober. Op 21 oktober krijg je de kans om het ongelooflijke verhaal van Fleetwood Mac te ervaren tijdens “The Incredible Story” van Cosmic Carnival. Maar dat is nog niet alles, want op 22 oktober is het tijd voor Battle of the Bands, waar lokale talenten strijden om de titel van beste band.

November begint met de cabaretvoorstelling “Thijs Kemperink – Halverwege” op 4 november, gevolgd door de familievoorstelling “De Gierige Koning” op 5 november. Op 17 november zal o.a. de Clippers Crew je trakteren op een multimediale voorstelling, genaamd ‘Een vakantie om niet te vergeten’. En voor de klassieke muziekliefhebbers hebben we op 18 november Phion – Rondom Beethoven, een meeslepende ervaring.

December staat bol van de feestelijke sfeer! Op 10 december kun je genieten van Noabermuziek 2023 en op 22 december is er een speciale Funnight met kerstballen. Ook verwelkomen we je graag op ons Jeugdkerstbal op 24 december, een feest voor jongeren tussen 12 en 16 jaar.

En er is nog veel meer om naar uit te kijken in het nieuwe jaar! In januari bieden we een spectaculaire Bee Gees Forever Tributeband op 20 januari. Mis ook niet onze culinaire ervaringen tijdens de Week van de Smaak, van 24 januari tot 28 januari.

Februari brengt opnieuw gezelligheid met een Pubquiz op 2 februari en Battle of the Bands op 4 februari. Daarna kun je genieten van het bijzondere optreden van Rapalje – 30 years of breaking borders op 17 februari.

Maart staat in het teken van variatie en gezelligheid met evenementen zoals de Silver Shadow Party op 2 maart en de Ladies Night met markt op 8 maart. Mis ook niet “Een middag met Jan te Wierik” op 17 maart, het optreden van Daniël Loheus op 20 maart en “Zal Oons ‘n Zorg Wean” op 24 maart.

In april sluiten we af met De Bössels van Baartman op 13 april, een vermakelijke Funnight op 20 april en een laatste kans om je kennis te testen tijdens de Pubquiz op 26 april.

Het belooft een geweldig seizoen te worden bij De Kappen, en we willen dat jij erbij bent! Kaarten zijn vanaf nu beschikbaar voor al onze evenementen. Bestel je kaarten gemakkelijk online via onze website of kom langs bij onze balie bij De Kappen om jouw plek te reserveren.