Sponsor worden van Kulturhus Haaksbergen

Categorie: Sponsoring
Het theater is een geweldige omgeving om uw bedrijfsnaam of merk te laten schitteren. U wordt gezien in een omgeving die passie en professionaliteit ademt. Dankzij onze sponsoren kan het theater bijzondere producties van hoge kwaliteit ten tonele brengen voor een breed publiek.

Een sponsorovereenkomst met Kulturhus Haaksbergen biedt interessante mogelijkheden. Uw naam verschijnt in een sfeervolle ambiance voor de ogen van een gevarieerd publiek. Door de ontspannen sfeer staan mensen open voor uw boodschap.

De wereld van het theater biedt ook volop mogelijkheden voor promoties, netwerken en sponsoring. Denk aan het adopteren van een voorstelling, een geheel verzorgde bedrijfsavond voor uw personeel of een vergaderlocatie met unieke mogelijkheden. Of het nu gaat om relatiemarketing, imagoversterking of naamsbekendheid: sponsoring van Theater de Kappen verbindt uw bedrijf met een kwalitatief hoogwaardig product.

Uw eigen foyer of theaterstoel? Uw naam op het sponsorbord in de hal of verbonden aan de garderobe labels of consumptiemunten? Maak gebruik van onze media en narrowcasting mogelijkheden via de website en schermen in onze foyers.

Wij bieden u naast onze vaste sponsorpakketten graag een sponsorovereenkomst op maat. Een pakket dat is samengesteld met tegenprestaties waar u als sponsor het meeste belang bij heeft.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via

theater 1.1.1269.315

Over Theater de Kappen

De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.