Kunstzaal Haaksbergen

Onze huidige expositie

Al gedurende een groot aantal jaren organiseert de Afdeling Twente van de Bond van Nederlandse Amateurfotografen Verenigingen (kortweg genaamd Fotobond) jaarlijks een fotowedstrijd voor haar leden.

De wedstrijd staat open voor alle leden van de bij de Afdeling aangesloten fotoclubs en individuele leden van de Fotobond. Per deelnemer mag maximaal 1 foto worden ingezonden.

Van de beste ingezonden foto’s wordt elk jaar een tentoonstelling gehouden.

Deze expositie wordt dit jaar weer gehouden in Kunstzaal Haaksbergen.

Gezien het niveau van de ingezonden foto’s belooft het dit jaar weer een mooie en interessante expositie te worden.

Het onderwerp van de wedstrijd is vrij, zodat er verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn: van portretten tot landschaps- en natuurfotografie en stillevens. De 22 beste foto’s van deze wedstrijd zijn op deze expositie te bewonderen.

Daarnaast zijn de foto’s te zien, die leden van de Fotogroep Haaksbergen voor deze wedstrijd hebben ingezonden.

De exposities zijn te bekijken tijdens de openingstijden van De Kappen. De ruimte is soms in gebruik voor andere doeleinden. Voordeel hiervan is, dat mensen, die nooit naar een expositie zouden gaan, kennis kunnen nemen van de kunst, die er hangt of staat. Nadeel is, dat je als kijker soms op een ander moment terug moet komen. Maar ach, er is genoeg te doen in De Kappen: breng een bezoekje aan de bibliotheek of drink een kop koffie in de foyer van de huiskamer van Haaksbergen.

Wij wensen u veel kijkplezier toe!

Fotobond Twente Han Hilderink
k

Openingstijden en locatie

Kunstzaal Haaksbergen is tijdens de expositie-periodes geopend tijdens de reguliere openingstijden van De Kappen op maandag t/m vrijdag 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur en daarbuiten op afspraak.

 

Locatie:
De Kappen
Blankenburgerstraat 40-42
7481 EB Haaksbergen
T 053 – 573 02 00

Actuele informatie kunt u ook vinden op onze Facebookpagina’s:

Facebook Kunstzaal Haaksbergen
Facebook De Kappen

p

Over Ons

In de ‘Kunstzaal Haaksbergen’ vinden regelmatig exposities plaats. De exposities kunnen van erkende kunstenaars zijn, maar De Kappen wil ook een podium bieden aan geoefende niet beroepsmatige kunstenaars uit het dorp. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het exposeren in onze kunstzaal, neem dan gerust contact op met de Kappen, of kom even langs.

De Kunstzaal wordt ook gebruikt voor lezingen, inleidingen bij voorstellingen en kleine concerten, al dan niet met een versnapering of drankje. Informeer naar de mogelijkheden.

Kunstzaal Haaksbergen is onderdeel van de Kappen en is mogelijk gemaakt door een gift van Stichting Leppink-Postuma.