Zoeken in voorstellingen

Veelgestelde vragen

FAQ

Categorie: Informatie

Hoe koop ik online kaarten?
Via onze website kunt u kaarten kopen en deze direct betalen. U logt in met uw gebruikersnaam of u voert éénmalig uw gegevens in en ontvangt een aanmeldbevestiging, waarna u kunt inloggen met uw email en wachtwoord. Dit kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. De beste plaatsen die op dat moment beschikbaar zijn, worden direct voor u gereserveerd en u betaalt via iDEAL. Uw toegangskaart(en) kunt u thuis printen.

Wat is mijn gebruikersnaam?
Theater De Kappen is onderdeel van Kulturhus Haaksbergen en maakt gebruik van dezelfde klantenadministratie als Bibliotheek Haaksbergen, dat eveneens onderdeel is van het kulturhus. Bent u lid van een bibliotheek in Overijssel? Dan is uw gebruikersnaam uw bibliotheekpasnummer. Heeft u uw gebruikersnaam bij de bibliotheek reeds gewijzigd? Dan geldt die gebruikersnaam ook bij Theater De Kappen. Bent u geen lid van de bibliotheek en u heeft nog niet eerder een account aangemaakt? Registreer u dan eenmalig via deze link.

Wat is mijn wachtwoord?
Als u lid bent van een bibliotheek in Overijssel, dan is uw wachtwoord gelijk aan uw pincode van de bibliotheek. Heeft u uw pincode reeds gewijzigd in een wachtwoord? Dan geldt dat wachtwoord tevens bij Theater De Kappen. Weet u uw wachtwoord niet meer? Klik dan hier om uw gegevens op te vragen. Bent u geen lid van de bibliotheek, maar u heeft wel een theateraccount aangemaakt maar weet het wachtwoord niet meer? Klik dan hier om uw gegevens op te vragen.

Bij het inschrijven en het aanmaken van een account geeft de website aan: Het opgegeven emailadres is reeds in gebruik. Hoe kan dat?
Het kaartverkoopsysteem van Theater De Kappen is gekoppeld aan de klantenadministratie van de bibliotheek (beide onderdeel van Kulturhus Haaksbergen). Omdat u of gezinsleden met hetzelfde e-mailadres lid zijn (geweest) van de bibliotheek, krijgt u de melding dat uw mailadres reeds in gebruik is. Wij adviseren u om u met een ander mailadres te registereren of het wachtwoord op te vragen van het betreffende mailadres.

Ik wil graag mijn eigen plaatsen uitkiezen. Kan dat?
Theater De Kappen maakt bij bestellingen via de website gebruik van een systeem waarbij u automatisch de best beschikbare plaatsen krijgt toegewezen. Wilt u zelf plaatsen uitkiezen dan kan dit aan de kassa of telefonisch (053 - 573 02 50).

Hoe kan ik rolstoelplaatsen bestellen?
Theater De Kappen heeft bij elke voorstelling vier plekken geblokkeerd (Rij 1, stoel 1, 2, 18 en 19) voor rolstoelgebruikers. Deze plaatsen kunnen alleen aan de kassa en telefonisch (053 - 573 02 50) worden gereserveerd. Bij een (bijna) uitverkochte voorstelling worden deze stoelen vrij gegeven voor reguliere theaterbezoekers. 

Waarom moet ik inloggen om kaarten te kunnen kopen?

Theater De Kappen is graag op de hoogte wie er kaarten heeft gekocht om haar bezoekers in geval van wijzigingen in het programma te kunnen informeren. Denk hierbij aan het onverwachts moeten annuleren van een voorstelling wegens ziekte.

Heeft u een andere vraag?
Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.