Kaartverkoop

Categorie: Kaartverkoop

Kaarten bestellen

 

Hoe bestellen?

* online via www.dekappen.nl => u kunt bij de meeste voorstellingen, zelf uw zitplaatsen kiezen. Dit geld niet voor de sta/zitconcerten en voor de voorstellingen met een vrije zit.
* via het bestelformulier op www.dekappen.nl
* via de theaterkassa, op werkdagen van 9.00 – 12.00 uur (telefonisch: 053 - 573 02 00)
* vanaf één uur voor aanvang van de voorstellingen, alleen pin

Hoe betalen?

* U koopt uw kaarten via www.dekappen.nl en betaalt met iDeal.
* U bestelt uw kaarten via het bestelformulier of telefonisch. U krijgt een bevestiging en komt na ontvangst van de bevestiging de bestelling afhalen en per pin betalen aan de kassa tijdens openingstijden.
* U bestelt uw kaarten via het bestelformulier of telefonisch. U krijgt een bevestiging en maakt het verschuldigde totaalbedrag over waarna de kaarten kunnen worden afgehaald. Uiteraard kunnen wij de kaarten ook toesturen, hiervoor betaalt u € 5,- administratie- en verzendkosten.

Let op: Niet afgehaalde reserveringen worden achteraf in rekening gebracht.

Annuleren
Kaarten kunnen geannuleerd worden tot 48 uur voor een voorstelling, er wordt dan €2,50 per kaart in rekening gebracht. U krijgt voor het restant een tegoedbon.

Groepskorting
Groepen van 10 personen of meer krijgen 10% korting bij professionele voorstellingen. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met de kassa van het theater. Kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Slechthorenden/rolstoelgebruikers

In De Kappen is de theaterzaal uitgerust met een infrarood geluidssysteem, met twee opties: de bezoeker krijgt een soort hoofdtelefoon op die het geluid d.m.v. infrarood versterkt of de bezoeker krijgt een ringleiding ketting om die in verbinding staat met het gehoorapparaat. Het is aan te bevelen om vooraf bekend te maken dat u van deze voorzieningen gebruikt wenst te maken. 

Voor rolstoelgebruikers is er plaats, mits tijdig gereserveerd. Geeft u dit eveneens direct aan bij uw bestelling. Toegang tot de zaal met een scootmobiel of kinderwagen is niet toegestaan.

Over Theater de Kappen

De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.