Algemeen

Categorie: Informatie
Theater en Filmhuis De Kappen/Kulturhus Haaksbergen 
Blankenburgerstraat 40/42
7481 EB Haaksbergen

AOp advies van de overheid zijn wij tot nader orde gesloten voor publiek.

Algemeen (di t/m do 9:00 tot 17:00 en op ma en vr van 9:00 tot 20:00) : 053 - 57 30 200A
Kassa (vrijdag 9:00 tot 12:00) : 053 - 57 30 200A
Kaartverkoop telefonisch (ma t/m vr 9:00-12:00)  : 053 - 57 30 200A
Techniek 053 - 57 30 220
     
E-mail algemeen :
E-mail techniek
E-mail programmering
E-mail verhuur
Internet: www.dekappen.nl of www.kulturhushaaksbergen.nl
 

ALGEMENE VOORWAARDEN:
algemene voorwaarden Kulturhus Haaksbergen 1 juni 2018.pdf
Op al onze transacties zijn tevens de algemene voorwaarden van de VSCD van toepassing. U kunt deze algemene voorwaarden hier inzien.

PRIVACY STATEMENT:
Privacy Statement SKH DEF.pdf

DISCLAIMER
Deze website is eigendom van de Stichting Kulturhus Haaksbergen (SKH). Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze website zijn voorbehouden aan SKH. Overname van artikelen, kopiëren van (delen van) de website is uitsluitend toegestaan na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van SKH en bij gebruik dient de volledige bron en het copyright vermeld te worden.
Hoewel SKH grote zorg besteedt aan de kwaliteit van haar de website, kan de aangeboden informatie (op een bepaald moment) niet (langer) volledig of juist zijn. Voor de juistheid en volledigheid daarvan kan derhalve niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.
SKH en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de sites die niet door SKH worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van SKH.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw reactie
Uw persoonlijke gegevens
Beveiligingscode invullen (verplicht)

Om te voorkomen dat er ongewenste e-mails (spam) via dit formulier verstuurd worden, graag hieronder de beveiligingscode invoeren. De code is niet hoofdlettergevoelig. Als de code niet goed leesbaar is kunt u de code vernieuwen door op het icoontje naast het invoerveld te klikken.


captcha


Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.