Kaarten kopen.

Op de website van De Kappen wordt informatie gegeven per voorstelling en activiteit of en hoe tickets kunnen worden gekocht. Indien de kaartverkoop direct door De Kappen wordt gedaan, dan kunt u uw tickets online bestellen via onze website en betaalt u met iDEAL, of u kunt de tickets direct kopen aan de balie in De Kappen, te betalen per pin.

Hoe kom ik aan mijn tickets?

Koopt u de tickets aan de balie, dan ontvangt u ze direct. Wanneer u de kaarten online koopt, ontvangt u de e-ticket(s) na de betaling direct via de mail.

Ik kan de tickets niet vinden in de mail.

Soms komen de e-tickets in de spam-inbox of ongewenste mail terecht, wellicht vindt u ze daar. Kunt u ze niet vinden? Mail of bel De Kappen, dan kunnen wij de tickets opnieuw opsturen.

Kunnen kaarten ook vanaf mijn telefoon worden gescand?

Ja, let erop dat u de beeldscherm helderheid op maximaal zet.

Kan ik mijn kaarten retourneren/annuleren?

Als de kaartverkoop rechtstreeks door De Kappen wordt gedaan, kunt u kaarten tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling retourneren. In dit geval, brengen wij wel administratiekosten in rekening van 2,50 euro per terugbetaling. Daarna kunnen wij helaas geen tickets meer terugnemen. Het bedrag van de geretourneerde tickets ontvangt u op uw bankrekening.

Kan ik mijn Podiumcadeaukaart inwisselen?

U kunt uw Podiumcadeaukaart alleen gebruiken bij het online bestellen van tickets.  

Ik krijg (online) helemaal geen zaalplattegrond te zien.

Sommige voorstellingen zijn ongeplaceerd en hebben vrije zitplaatsen. Hierdoor krijgt u geen plattegrond te zien en gaat u gelijk door naar het prijsoverzicht.

Hoe laat gaan de deuren open?

Onze deuren en horeca gaan een uur voor aanvang van de voorstelling open.

Is de bar geopend?

Zeker! Ontspannen een voorstelling of concert bijwonen, begin met een kopje koffie of thee voor aanvang in onze Foyer. Ook in de pauze en na de voorstellingen bent u van harte welkom om iets te drinken.
Bij sommige voorstellingen is een pauzedrankje inbegrepen. Dit wordt aangegeven op onze website.

Het is niet toegestaan om consumpties (drank of etenswaren) bij voorstellingen mee te nemen in de zaal.

Laatkomers.

Onze voorstellingen beginnen op de aangegeven aanvangstijd. Mocht u, door omstandigheden, toch na de aanvang van de voorstelling arriveren, dan zal een van onze medewerkers u zodra dit mogelijk is toegang geven tot de zaal. Houd er hier wel rekening mee dat de kans groot is dat dit pas na de pauze is.

Hoe kan ik betalen in De Kappen?

Betalen in De Kappen gaat uitsluitend per pin, dit kan contactloos. In verband met onze veiligheid accepteren wij geen contant geld.

Kan ik mijn jas en tas ergens ophangen?

U kunt gebruikmaken van de ‘open’ garderobe. We stellen het zeer op prijs als u de jas een mooi plekje geeft.

Mag ik foto-, video- en/of geluidsopnamen maken?

Om hinder voor andere bezoekers en storing van geluid- of lichtapparatuur te voorkomen, verzoeken wij de bezoekers hun mobiele telefoon en tevens de piepjes van hun horloge uit te schakelen. Het is verboden om zonder toestemming tijdens voorstellingen te fotograferen, te filmen of geluidsopnamen te maken.

Ik ben slechthorend en/of mindervalide.

De Grote Zaal is uitgerust met een infraroodsysteem. De bezoeker kan kosteloos een infrarood ontvanger lenen die in verbinding staat met het gehoorapparaat. U krijgt dan een kinbeugel (een speciale, versterkte koptelefoon) of halslus te leen. Een kinbeugel kunt u zonder hoortoestel gebruiken; bij gebruik van een halslus zet u uw hoortoestel op de T-stand.

Het is aan te bevelen om vooraf bekend te maken dat u van deze voorziening gebruikt wenst te maken. Deze voorziening is alleen te gebruiken op rij 1 tot en met 10.

Voor rolstoelgebruikers is er (beperkte) plaats in de Grote Zaal en in de Kleine Zaal, mits tijdig aangegeven. Indien u van deze mogelijkheid gebruikt wenst te maken en om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat u dit aangeeft. Daarom graag van tevoren telefonisch contact opnemen:  053-57 30 200.

Toegang tot de zaal met een scootmobiel, rollator of kinderwagen is niet toegestaan.

Parkeren is gratis!

Haaksbergen heeft een duidelijke verwijzing naar de parkeerplekken in het centrum. Via bebording langs de hoofdroutes worden verkeersdeelnemers naar de zes dichtstbijzijnde parkeerplaatsen in het dorpscentrum geleid.

De parkeerplaats achter De Kappen, ingang Sterrebosstraat , heeft vrije plekken en plekken in de blauwe zone waarvoor u een parkeerschijf dient te gebruiken.

Roken.

(Elektronisch) roken is in het hele pand niet toegestaan.