Zoeken in voorstellingen

Hieronder vindt u het programma van het Filmhuis in Theater de Kappen. Van oktober t/m mei is ook elke eerste dinsdagmiddag van de maand een filmvoorstelling in de bibliotheek. Vraag in de bibliotheek om de folder!
The Lion King (Nederlands gesproken)


The Lion King (Nederlands gesproken)

Filmhuis


Simba is een jonge leeuw en zoon van leeuwenkoning Mufasa. Hij kijkt op tegen zijn vader en neemt zijn koninklijke bestemming ter harte. Dat zint Mufasa's jaloerse broer Scar absoluut niet en hij smeedt samen met een groep hyena's een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen, zodat hij zelf de macht kan grijpen.

Genre Familiefilm
Locatie Filmhuis
Datum Woensdag 21 oktober 2020

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.