Zoeken in voorstellingen

Kinderfilmmiddag voor het goede doel!


Kinderfilmmiddag voor het goede doel!


Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (Nederlandse versie)

De film gaat over drie speciale eekhoorntjes Alvin, Simon en Theodore ofwel de Chipmunks. Ze reizen af naar Miami en denken na een boel misverstanden dat hun huisgenoot Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk gaat vragen in Miami en hen zal dumpen. Mocht dit doorgaan, dan krijgen ze er ook nog een verschrikkelijke stiefbroer bij. Genoeg reden om het aanzoek te dwarsbomen. Zal het de chipmunks lukken om Dave niet kwijt te raken? Alvin and the Chipmunks: The Road Chip zit volop avontuur, humor en muziek.

Op 1 oktober wordt een kinderfilmmiddag georganiseerd voor een goed doel. Alle opbrengsten van deze film gaan naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting.Cystic Fibrosis (taaislijmziekte) is een ongeneeslijke, erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting. Er is veel onderzoek nodig om deze ziekte in de toekomst te kunnen genezen en op korte termijn de kwaliteit van leven te verbeteren. Hier is veel geld voor nodig. Met jullie komst naar deze film en de medewerking van sponsoren, komt dit doel een stukje dichterbij. Meer info over Cystic Fibrosis: www.ncfs.nl.

Genre Animatie
Locatie Filmhuis
Datum Zondag 1 oktober 2017

Prijs (inclusief ranja en iets lekkers)€ 7,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.