Week van de Amateurkunst 2021

Week van de Amateurkunst 2021

In de Week van de Amateurkunst wordt Theater De Kappen omgedoopt tot het “Huis van de Amateurkunst” waar Kunst & Cultuur elkaar ontmoeten.

13.00 uur Opening en start WAK week: Haaksbergen Toont Talent (foto)

Start Pop Up Galerie “Kunst in de Kappen”

De Pop Up Galerie wordt gehouden van 2 oktober tot 31 oktober en biedt aankomende en reeds gevorderde kunstenaars de gelegenheid hun kunstwerken te tonen aan het ‘grote’ publiek. Laat zien wat je kunt! ( foto)

Kunstzaal

Workshop schilderen voor de jeugd

Yvonne Klaczynski en Ida Hartlief gaan deze middag een leuke workshopmiddag verzorgen voor kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar. Zij zijn allebei werkzaam in het creatieve vak en bieden schilder- en tekenactiviteiten aan. Het wordt een leuke workshop waar elk kind helemaal zijn eigen invulling aan kan geven!

Tekenen/schilderen geeft plezier en ontspanning, dus kom jij ook een gezellig uurtje iets leuks maken? Ieder kind is van harte  welkom. Doe mee!

Foyer

Optreden PLOOG 

Met hun sinistere synthesizer rock geeft PLOOG het Twents dialect een nieuwe draai. Een mix van elektronica, alt-rock en ambient en een breed spectrum aan inspiratiebronnen resulteert in een verfrissend geluid.

Stichting Muziekschool Haaksbergen

Optredens van  leerlingenensemble viool en cello o.l.v. docent Marja Pol en enkele leerlingen op klarinet o.l.v. docent Frits Pol.

 Kleine zaal

Demonstratie Dansstudio X-Dance 

Dansstudio X-Dance geeft een demonstratie HipHop voor de leeftijdsgroep 8 tot 10 jaar.

 Ingridskids – Op een grote paddenstoel

Aanvang 14.00 uur tot 14.30 uur

Ingrid Schulten verzorgt, i.s.m. Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen, voor ouders met baby, dreumes of peuter van 0 tot 4 jaar een muzikaal feestje (maximaal 25 kinderen en 1 à 2 volwassenen).  VOL=VOL

Bij voldoende deelname een 2e optreden  van 15.00 tot 15.30 uur.

 Demonstratie STEPS & Entertainment

Dansstudio Steps geeft demonstraties in verschillende dansstijlen voor de jeugd

Theaterzaal

 Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen

Met optredens van docentenband en leerlingen. Leerlingen laten op verschillende instrumenten zien wat zij in hun mars hebben.

 PopScool De VETSTE muziekles in TWENTE 

PopScool laat jou deze middag zien wat zij allemaal in huis hebben. Zang en instrumenten, piano en toetsen, gitaar, drums.

 Balonnenartiest

Ballonnenchef Peter is de gehele middag aanwezig om jou te leren hoe je van eenvoudige ballonnen ware kunstwerkjes kunt maken.

Alle optredens zijn gratis toegankelijk.

p

https://www.facebook.com/WAKHaaksbergen

NOG MEER THEATER?