WAK Opening: Dansshow MiDanza

De Cultuur Coalitie Haaksbergen (CCH) organiseert dit jaar Haaksbergen toont Talent 2023 en zet daarbij de Haaksbergse jeugd in het zonnetje: de kids van MiDanza openen het festival.

Op zondag 4 juni 2023 om 12 uur wordt de Haaksbergen toont Talent week 2023 geopend door niemand minder dan de danseressen van dansschool MiDanza! Ook op kunst en cultuurgebied heeft de jeugd immers de toekomst en wie kunnen dat beter tot uitdrukking brengen dan de jonge talenten die Haaksbergen rijk is.

Speciaal voor KappeNow! gaven de dames vanMidanza een voorproefje van hun kunnen. De vrolijkheid spat er vanaf en dat onderstreept juist dat wat de Haaksbergen toont Talent 2023 wil laten zien: kunst en cultuur maakt het leven zo veel leuker, het is er voor alle leeftijden en voor IEDEREEN.

De CCH heeft ervoor gezorgd dat er dit jaar bij Haaksbergen toont Talent 2023 voor alle leeftijden iets te doen, te bekijken en te beleven is! Dus noteer het in je agenda en kom langs in de Kappen van 4 tot en met 11 juni 2023.

 

De Dansshow van MiDanza is een activiteit van De WAK Haaksbergen toont Talent en wordt georganiseerd door de Cultuur Coalitie Haaksbergen in samenwerking met veel kunst- en cultuur initiatieven.

MEER ACTIVITEITEN?