Zij spelen, jij zingt. Dat is Popup Choir. Kneiterlekkere popnummers, twee uur lang lekker gaan, en een driestemmig hoogtepunt. Ook als je denkt dat je niet kunt zingen.

Een avondje met Maarten Bos (32) en gitarist Tijmen de Koning (33) is lachen, beleven en de longen uit je lijf brullen. In hun 80s Sing Along worden de stembanden opgerekt met de lekkerste parels uit de popmuziek. Denk aan ABBA, Survivor’s Eye of The Tiger, The Pointer Sisters en Bon Jovi. Het hoofdgerecht: één nummer magisch meerstemmig zingen met de hele zaal.

Hoe? Met scherpe improvisatie en vooral het wow-gevoel van samen zingen.
Na een vol Paradiso, bijzondere televisieoptredens, een uitverkocht Concertgebouw en de Main Stage van Lowlands, gaat Popup Choir verder op missie: Nederland meer laten zingen. Als zelfbenoemd #singfluencers. Gewoon lekker gaan.
 

 

Kort:
Maarten Bos en gitarist Tijmen de Koning zijn als zelfbenoemde #singfluencers op een missie om Nederland meer te laten zingen. In hun 80s Sing Along worden de stembanden goed opgerekt. Zing mee met ABBA, Survivor’s Eye of The Tiger, The Pointer Sisters en Bon Jovi. Het hoofdgerecht: één nummer magisch meerstemmig zingen met de hele zaal.

QUOTES:
“Meerstemmig zingen met Popup Choir is een “koorgasme” (NRC)
“Wie geen kans maakt bij The Voice, maar wèl lekker wil zingen, kan terecht bij Popup Choir.” (PAROOL) 

MEER ACTIVITEITEN?