OV-Inloopspreekuur

Binnenkort voor controle of op bezoek naar het ziekenhuis? OV-ambassadeurs leggen graag uit hoe u kunt reizen! 


De drukte op de weg en het vinden van een parkeerplaats maken het soms best lastig om met de auto naar het ziekenhuis te gaan. 

Het openbaar vervoer kan een mooie uitkomst bieden. Bussen stoppen voor de deur van het ziekenhuis. OV-ambassadeurs kunnen u hierover alle uitleg geven. Ook wanneer u al even niet meer met het openbaar vervoer heeft gereisd of een ervaren reiziger bent, maar toch vragen heeft bent u van harte welkom op het inloopspreekuur. 

 

OV-Inloopspreekuur  

Heeft u vragen over het reizen met trein, bus of buurtbus? Of over de OV-chipkaart, een kaartje kopen of OVpay (betalen met uw bankpas)?  Stel ze dan aan een OV-ambassadeur tijdens één van onze inloopspreekuren. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen u graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs uitleg en helpen zij u op weg in het openbaar vervoer. U kunt gratis en vrijblijvend binnenlopen. 

 

Wanneer:  donderdag 21 september 2023                                                                                                             

Hoe laat:   10.00 – 11.30 uur 

Waar:  De Kappen, Blankenburgerstraat 40-42, Haaksbergen 

        

Telefonische spreekuren   

Wilt u liever telefonisch contact met een OV-ambassadeur? Dan kunt u contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.    

  
Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur   
Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur   
Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur    

   

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!   
   

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur 

MEER ACTIVITEITEN?