Open leesclub over Sonny Boy met Max Nods

Open leesclub over Sonny Boy met Max Nods.

November is Heel Nederland Leest.

Onder het motto ‘Eén boek, duizend gesprekken – een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar’, geven bibliotheken dit jaar ‘Sonny Boy’ van Annejet van der Zijl cadeau aan hun leden. Leescluborganisatie Senia viert dit feest graag mee en houdt op dinsdag 28 november een Open leesclub in de Bibliotheek Haaksbergen. En wat deze middag heel bijzonder maakt, is dat Max Nods, de zoon van Sonny Boy aansluit! Hij zal meepraten over zijn familiegeschiedenis.

Tijdens de open leesclub gaan deelnemers met elkaar in gesprek over ‘Sonny Boy’. Wat vonden zij van het boek? Wat viel hen op? Heeft het nieuwe inzichten gebracht? En daarnaast kunnen er vragen gesteld worden aan Max Nods over zijn vader, maar ook over zijn opa en oma.

Het is leuk om te ontdekken dat de betekenis van hetzelfde boek voor iedereen anders kan zijn. De boekbespreking kan op elke manier gehouden worden. Plezier en openheid staan voorop. Speciaal voor deelnemers heeft Senia een verdiepende leeswijzer gemaakt. Deze geeft praktische tips over hoe je een open leesclub kunt houden. Daarnaast bevat het achtergrondinformatie over ‘Sonny Boy’ en Annejet van der Zijl. Ook is een lijst met vragen en discussiethema’s opgenomen. Deelnemers krijgen de leeswijzer per e-mail toegestuurd.

De open leesclub is op 28 november om 14.00 uur tot 16.00 uur in de Bibliotheek Haaksbergen. Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via jolanda.klunder@senia.nlDoe mee en ontdek hoe leuk het is om samen met andere over boeken te praten!

MEER ACTIVITEITEN?