Online Workshop Kunstige robot

Maak een eigen kunstige robot!

Dit is een klein bibberbotje bestaande uit onder andere een motortje, een batterij en kroonstenen. Als je de stroomkring aansluit, bibbert het botje vanzelf! Versier de robot vervolgens met ogen en kleuren. Waar bibbert je robot naar toe?

Dit is een technische en creatieve workshop waarvoor je een techniek kitje nodig hebt dat je na aanmelding in de bibliotheek op kunt halen, via de mail ontvang je de zoomlink. Voor deze kit vragen we een kleine vergoeding van € 5,-. Voorafgaande de workshop verzamel je nog extra gereedschap en zorg je dat je je techniek kit bij de hand hebt. Na afloop van de workshop heb je gelijk je eindresultaat.

Wat heb je er voor nodig?
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:
– Kleine platkop schroevendraaier (bijv. spanningszoeker)

Aanmelden?
Stuur een mail naar j.langelaar@dekappen.nl o.v.v. voornaam, achternaam, adresgegevens, naam van de workshop en e-mailadres. Doe dit snel want voor een beperkt aantal kinderen uit Haaksbergen is er plek. Na aanmelden ontvang je de gratis Zoomlink en verdere informatie en materalen.

p

NOG MEER LEREN?