Nationale Voorleeslunch

Nationale Voorleeslunch met burgemeester Rob Welten 
Vrijdag 6 oktober 2023, 11.30 uur 
De Bibliotheek Haaksbergen/De Kappen 

Op vrijdag 6 oktober, in de Week van de Ontmoeting en Nationale Ouderendag, vindt de Nationale Voorleeslunch plaats. De Bibliotheek Haaksbergen doet van harte mee aan dit nationale evenement en heeft burgemeester Rob Welten uitgenodigd om op deze dag te komen voorlezen aan ouderen.  

Graag nodigen wij je uit om hierbij aanwezig te zijn! De toegang is helemaal gratis. 

Programma 
11.15   Ontvangst  
11.30   Start voorlezen door de burgemeester 
11.50   Einde voorlezen, aanvang lunch
13.00   Einde Voorleeslunch 

Het Nationale Voorleeslunchverhaal op NPO 1 
Het verhaal is dit jaar geschreven door Ronald Giphart. Dankzij Omroep MAX wordt het Nationale Voorleeslunchverhaal op Nationale Ouderendag uitgezonden op NPO 1, voorgelezen door de auteur zelf. Zo kunnen ook ouderen die aan huis gebonden zijn zich laten voorlezen door een bekende auteur.  

Burgemeester Rob Welten leest het verhaal in de Kappen voor, in de Kleine zaal. Na het voorlezen gaan we gezellig samen genieten van een lunch, die gesponsord wordt door Bakker Bart Haaksbergen.

Aanmelden  
Wilt u bij de Voorleeslunch aanwezig zijn, meldt u zich dan s.v.p. uiterlijk maandag 2 oktober aan bij Christianne Geerdes, bibliotheek@dekappen.nl of aan de balie bij de bibliotheek of De Kappen. Meer informatie vindt u op www.bibliotheekhaaksbergen.nl   

MEER ACTIVITEITEN?