Match Haaksbergen

Tijdens Haaksbergen toont Talent van 4 tot en met 11 juni bruist de Kappen van de kunst en cultuur, en dus is er ook heel veel muziek. Op 7 juni is het de beurt aan Match Haaksbergen, zij zullen een gratis toegankelijk spetterend optreden verzorgen, met een gevarieerd repertoire van musical- en popnummers, inclusief af en toe een klassiek nummer.

Over Match

Match Haaksbergen is een gemengde zanggroep met een jeugdige spirit. Het koor zingt een gevarieerd repertoire van musical- en popnummers, inclusief af en toe een klassiek nummer.

Regelmatig treedt Match op bij verschillende evenementen. De meerstemmige arrangementen zorgen voor prachtige harmonieën tussen de stemmen. Plezier hebben in het zingen is belangrijk voor het koor, maar ze werken ook hard aan de kwaliteit. Dirigent Jeroen Katier en pianiste Irene de Haan ondersteunen en inspireren de groep tijdens de repetities.

Naast repeteren organiseert Match ook jaarlijks een supergezellig koorweekend, inclusief bonte avond en overnachting. Verder organiseert Match af en toe gezellige borrels om de onderlinge band te versterken.

Wil je eens een paar keer komen kijken en meezingen? Meld je dan aan via matchhaaksbergen@gmail.com en kom gezellig langs op de repetitieavonden op woensdag van 19:30 tot 21:15 in basisschool Het Palet aan de Holthuizerstraat 12. De leden van Match hopen je snel te ontmoeten!

Optreden zanggroep Match

Datum: woensdag 7 juni 2023
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Locatie: De Kappen
Entreeprijs: gratis

Het optreden van Match Haaksbergen is een activiteit van De WAK Haaksbergen toont Talent en wordt georganiseerd door de Cultuur Coalitie Haaksbergen in samenwerking met veel kunst- en cultuur initiatieven.

MEER ACTIVITEITEN?