Kunstroute met de scootmobiel

In het kader van Haaksbergen toont Talent 2023 organiseert de Cultuur Coalitie Haaksbergen een Kunstroute die afgelegd kan worden met de Scootmobiel / electrische rolstoel. Kunst moet immers ook letterlijk voor iedereen toegankelijk zijn.

RTV Sternet ondersteunt dit jaar de projectorganisatie van Haaksbergen toont Talent 2023. Eén van haar vrijwilligers, Astrid ten Voorde, nam het initiatief voor dit project: ‘tijdens de hele projectduur van zes weken kunnen initiatieven overal in Haaksbergen letterlijk laten zien wat ze in huis hebben op het gebied van kunst en cultuur. We willen hiermee bijdragen aan een laagdrempeligheid van het project. Kunst moet immers ook letterlijk voor iedereen toegankelijk zijn.’

Haakbergen toont Talent 2023 speelt zich dit jaar af in de periode van 4 juni tot en met 15 juli 2023 (week 23 tot/met 28). In week 23 (4 juni tot/met 11 juni) worden op een aantal centraal gelegen locaties podia ingericht waar initiatieven hun optredens kunnen verzorgen en waar volop gelegenheid is voor ontmoetingen met het publiek en andere cultuurmakers, om met elkaar kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Een belangrijk doel van Haaksbergen toont Talent 2023 is namelijk dat er volop gelegenheid en stimulans is voor verschillende groepen om elkaar te ontmoeten en samen te werken.

De eerste twee tochten zijn inmiddels ingepland:
4 Juni start 14.00 uur De Kappen
6 juni start 14.00 uur De Kappen

Opgeven voor deelname kan via:
Astrid ten Voorde
WhatsApp Telefoonnummer 0643465003
Let op: opgeven uiterlijk voor 1 juni 2023

Soep en brood zijn verkrijgbaar bij eindpunt De Kappen
Deelname is op eigen risico en er mag alleen achter elkaar aan gereden worden en niet naast elkaar! Huisdieren in overleg!

De Kunstroute met de scootmobiel is een activiteit van De WAK Haaksbergen toont Talent en wordt georganiseerd door de Cultuur Coalitie Haaksbergen in samenwerking met veel kunst- en cultuur initiatieven.

MEER ACTIVITEITEN?