Film – Elvis

De film verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Austin Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker (Tom Hanks).

Het verhaal beschrijft de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen Presley en Parker, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

KIJKWIJZER

De pictogrammen zie je bijvoorbeeld op televisie, in de bioscoop of bij streamingdiensten. Er is één uitzondering: je ziet geen pictogrammen bij het nieuws of liveprogramma’s. Die kunnen tenslotte niet vooraf bekeken worden. De makers van het programma moeten wel rekening houden met het uitzendtijdstip. Bij nieuwsprogramma’s worden kijkers vooraf gewaarschuwd als er schokkende beelden te zien zijn.

NOG MEER FILMS?