BiebBorrel met Caroline Nelissen

Op 6 april wordt de eerste BiebBorrel georganiseerd!

Auteur Caroline Nelissen is te gast in het gezellige theatercafé. Ursula Peters van het Schrijverscafé zal haar interviewen over haar eigen werk, het schrijfproces en wat er allemaal komt kijken bij het laten uitgeven van je boek. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen. Hoor onder het genot van een drankje alles dat je altijd al wilde weten over het schrijverschap. Alle ingrediënten voor een fijne zaterdagmiddag!

Graag aanmelden via n.smit@dekappen.nl.

Caroline vertelt: “Als kind las ik: ‘Dik Trom, De Kameleon, Karl May, Niels Holgersson en nog veel meer jongensboeken. Dat komt waarschijnlijk omdat ik met vier oudere broers ben opgegroeid. Mijn eigen verhalen vertrouwde ik aan dagboeken toe. Al deze schatkamertjes zijn het fundament van mijn schrijverschap.

De uitgever die in 2012 mijn non-fictie manuscript D@TEN als eerste las heeft het meteen uitgegeven.  De fictieve roman: Kijk daar loopt een stewardess verscheen in 2014. Hierin heb ik mijn ervaringen als senior purser bij de KLM verwerkt. In 2019 bereikte mijn verhaal Grenzeloze Hartstocht de shortlist van een verhalenwedstrijd van Harper Collins.

Aan de roman SLAPEN OP BETON (2022) heb ik zes jaar gewerkt. Het is het waargebeurde verhaal van een jongen wiens zelfvertrouwen door zijn ouders zo wordt ondermijnd dat hij, in een poging zichzelf te bewijzen, noodlottige keuzes maakt.

BiebBorrel
Bibliotheek Haaksbergen organiseert eens in de zes weken de BiebBorrel. Voor iedereen die zin heeft in een gezellige zaterdagmiddag en het leuk vindt om meer te weten te komen over steeds een ander thema. De BiebBorrel is gratis toegankelijk voor iedereen ouder dan 18 jaar, inclusief gratis drankje en versnapering.

MEER ACTIVITEITEN?