Bennie Waanders, saxofoon en Fred Oldenburg, piano – zondagmiddagconcert

Let op!
Dit is een activiteit van De Kunstkring Haaksbergen, kaartjes voor deze activiteit  kunnen alleen aan de deur worden gekocht.

Het eerste concert in de zevendelige reeks van het seizoen ’22-’23 belooft een grote verrassing te worden. Oud-plaatsgenoot (hij woonde in Haaksbergen toen hij docent was aan het conservatorium in Enschede) pianist Fred Oldenburg speelde eerder voor de Kunstkring. Hij vertolkte toen in de raadszaal zijn onnavolgbare bewerking voor solopiano van de beroemde Bolero van Maurice Ravel.

Ook Bennie Waanders is geen onbekende. Hij is al weer jaren een zeer gewaardeerd lid van de muziekcommissie van de Kunstkring en hij is in de regio, en ver daarbuiten, bekend als uitvoerend musicus en saxofoondocent. Velen zullen hem eerder hebben horen spelen, zoals tijdens zijn regelmatige optredens met organist Gijs van Schoonhoven bijvoorbeeld in het kerkje in Rekken. Bennie en Fred zijn ook geen vreemden voor elkaar en vanmiddag musiceren ze samen in een concert waarvan nu alleen nog maar vast staat dat het om half vier ’s middags begint en ca. anderhalf uur later zal zijn afgelopen. Ze gaan in die tijd hun publiek wegwijs maken in de moderne en eigentijdse muziek. Komt dat horen en beleven!

Entree € 15,00. Jongeren t/m 18 jaar gratis

NOG MEER KUNSTKRING?