A Muse: Onbewoonbaar Verklaard (Muziektheater)

Muziektheatergroep A Muse (“Amjoez”) werd in januari 1994 opgericht door een groepje jonge (amateur) zangers en zangeressen, die met muziektheater aan de slag wilden. Dit heeft inmiddels al geresulteerd in eenentwintig producties, waarvan de laatste, ‘Onvoorwaardelijk’, in november 2019 plaats vond.

We zijn weliswaar een amateurgroep maar we zetten wel hoog in en streven naar kwaliteit. Ieder draagt daaraan z’n steentje bij. We hebben geen hoogvliegers of laagvliegers. We hebben allemaal eigen talenten en daar maken we binnen A Muse graag gebruik van! Ook streven we ernaar om elke productie een nieuwe (persoonlijke) uitdaging aan te gaan. Naast onze wekelijkse repetities, repeteren we twee keer in het weekend en we houden elk productiejaar een werkweekend.

Waar het bij A Muse om gaat is dat we met elkaar, als hechte groep, in een plezierige, ontspannen en veilige setting een mooie voorstelling neerzetten.

We zijn ontzettend blij dat we na de lange corona-periode weer een mooie voorstelling kunnen en mogen spelen in het prachtige theater De Kappen.

Ook zin in weer een leuke avond uit? We zien u graag op 18, 19 of 20 november!

Onbewoonbaar Verklaard
Het is 1967. Het dorp Markeveen is een rustig dorp. Een dorp waar normen en waarden nog inhoud hebben. Men leeft in pais en vree met elkaar. De opmars van de Flower Power, Vrije geesten en Kunstzinnigheid gaat aan hen voorbij. Totdat……..

Een huis aan de Dorpstraat vrijkomt. Dorpstraat 11. Een huis dat in het bezit is van de kerk.

Wie worden de nieuwe bewoners? Hoezo worden daar niet gelijk Markeveners geplaatst? Waar komen ineens al die groeperingen uit de stad vandaan? Waarom willen juist zij bezit nemen van Dorpstraat 11?

Mijnheer Pastoor komt onder druk te staan. Als voorzitter van het kerkbestuur moet hij beslissen over Dorpstraat 11. Hij ziet het juist als een kans om de nieuwe tijd meer inhoud te geven.

Het hele dorp komt in opstand. Er ontstaat chaos. Zullen de gemoederen tot bedaren komen of wordt de woning onbewoonbaar verklaard?

 

Datum: 18 november 2021
Aanvangstijd: 20.00 uur

p

De zaal is 15 minuten voor aanvang geopend.

NOG MEER THEATER?