Vijf muzikanten nemen het publiek mee op een muzikale reis door de tijd die maar liefst zestig jaar beslaat. Geniet van o.a. Elvis, U2, Queen, Simple Minds, Prince, Nirvana, Billy Joel, Nederlandse artiesten en vele anderen! De shows worden zeer goed ontvangen door het publiek en trekken publiek van zeer diverse leeftijden. 

2000 Unplugged slaagt erin om grote hits uit de Top2000 om te zetten naar de intimiteit van MTV unplugged maar kan ook groots uitpakken waardoor de hele zaal lekker meezingt. Zelfs mensen aanzet tot dansen! Vijf muzikanten nemen het publiek mee op een muzikale reis door de tijd die maar liefst 60 jaar beslaat. Geniet van o.a. Elvis, Queen, U2, Simple Minds, Prince, Nirvana, Billy Joel, Nederlandse artiesten en vele anderen? De shows worden zeer goed ontvangen door het publiek uit diverse leeftijdscategorieën. 

Wie is 2000 Unplugged? 
De band bestaat uit professionele muzikanten die al jaren met elkaar musiceren. Ze hebben ruime podium- en studio-ervaring. 

Marcel Mulders – vocals, gitaar 
Erik Verhoef – gitaar, vocals 
Stephan van Erp – percussie 
Bob Willemstein – bassgitaar, vocals 
Merlijn den Boer – keys, vocals 

“In één woord: prachtig! Het plezier spat van de muzikanten af. Nooit gedacht dat ik zo har mee zou zingen in het theater.” 
“Gaaf, gaaf, gaaf. Meer hoef ik niet te zeggen over 2000 Unplugged. Wat een band! Wat een passie!” 

Meer recensies lees je hier: www.theater.nl/recensies/voorstellingen/2000-unplugged-marcel-mulders 

 

Website 

youtube: https://www.muldersmusic.nl/2000-unplugged 

facebook: https://www.facebook.com/watch/?v=596800439162027 

 

MEER ACTIVITEITEN?