De Kappen is op zoek naar vrijwilligers!

Als vrijwilliger bij De Kappen heb je de mogelijkheid om een verschil te maken in jouw gemeenschap en tegelijkertijd te genieten van de vele evenementen en voorstellingen die hier plaatsvinden. Of je nu je passie voor theater wilt delen, nieuwe vaardigheden wilt opdoen of gewoon wilt bijdragen aan de gemeenschap, De Kappen biedt een breed scala aan vrijwilligerswerk waaruit je kunt kiezen.

Of je nu geïnteresseerd bent in werken in het klusteam, werken in de tuin, technische ondersteuning, gastheer/vrouw zijn, of simpelweg mensen een onvergetelijke ervaring wil geven, De Kappen heeft vrijwilligerswerk dat bij jou past. En als vrijwilliger krijg je niet alleen de kans om deel te nemen aan evenementen, maar krijg je ook de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vaardigheden te leren.

Als je wilt bijdragen aan jouw lokale gemeenschap, genieten van culturele evenementen en nieuwe vaardigheden wilt opdoen, overweeg dan om vrijwilliger te worden bij De Kappen in Haaksbergen. Neem contact op met de organisatie om te ontdekken hoe jij kan helpen om de culturele evenementen en voorstellingen van De Kappen tot een succes te maken.

Meer informatie kan je vinden op de website van Wijkracht Vrijwilligerswerk.

Gastvrouw/Gastheer

Als gastheer of gastvrouw sta jij o.a. onze bezoekers overdag aan de balie en/of telefonisch te woord. Je serveert onze bezoekers een kop koffie, glas thee of een ander lekker drankje. Daarnaast ondersteun je met het voorbereiden van komende activiteiten op de dag. Past dit wel bij jou laat dan graag van je horen!

Tuinvrijwilliger

Niet alleen binnen moet De Kappen op orde zijn, ook buiten willen wij het graag netjes verzorgd hebben voor onze bezoekers!Vind jij het prettig om buiten bezig te zijn en er voor te zorgen dat het aanzicht van De Kappen opgeruimd is, meld je dan meteen aan als vrijwilliger in de tuin!

Activiteitenvrijwilliger

Een voorstelling, lezing, presentatie of film? Verzorg jij onze bezoekers volgende keer een mooie, gezellige middag of avond?Je ontvangt onze bezoekers, voorziet iedereen van een drankje en/of mogelijk een hapje en begeleidt onze bezoekers door de activiteit heen. Weet jij van aanpakken, laat dan snel je gegevens achter!

Vrijwilliger Klusteam

Een boutje en een moertje en een schroefje en een nippeltje! In De Kappen zijn er altijd klusjes die gedaan moeten worden, een lamp vervangen, stoelen repareren, ophangen van benodigdheden, enz enz. Heb jij geen twee linkerhanden en wil je graag op de vrijdagochtend de handen uit de mouwen steken dan zoeken wij jou!!

Vrijwilliger Techniek

Licht…geluid….actie!Vind jij het leuk om te zorgen dat de presentator goed in de spotlight staat en dat een theatervoorstelling goed uitgelicht wordt.Ben jij dus handig met licht en geluid?Meld je dan aan als vrijwilliger in de techniek en maak de volgende voorstelling nog mooier!

Vrijwilliger Toeristisch Informatie Punt

Ben jij een toerisme-enthousiasteling en wil je jouw kennis en tips delen met anderen? Word dan vrijwilliger bij ons Toeristisch Informatie Punt en maak deel uit van ons gezellige team! Je bent het visitekaartje van Haaksbergen. Ervaring is geen must, maar gastvrijheid en een glimlach wel! Interesse? Neem dan contact met ons op!

 

Lijkt het je leuk om jouw talenten in te zetten voor de gastvrijheid van onze bezoekers, dan maken we graag kennis met je!! Mailen kan naar activiteiten@dekappen.nl. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons dan op 053-5730200 (ma t/m do van 9:30 tot 16:30 uur) en vraag naar Tom of Roy. Binnen lopen mag natuurlijk ook!