Samen een goed boek lezen: Heel Nederland Leest bij Bibliotheek Haaksbergen

Verbind je met duizenden andere lezers tijdens de inspirerende campagne Heel Nederland Leest! In november staat de bibliotheek bol van betoverende verhalen en boeiende gesprekken, allemaal rond het thema ‘Samen een goed boek lezen’. Dit jaar duiken we in het meeslepende verhaal van Sonny Boy, geschreven door Annejet van der Zijl. 

Een uniek verhaal dat verbindt 

Sonny Boy neemt ons mee op een reis vol emoties en avontuur. Het vertelt het aangrijpende verhaal van Waldemar en Rika, twee individuen met verschillende achtergronden die elkaar vinden in de diepten van de geschiedenis. Hun liefde, veerkracht en doorzettingsvermogen blijven tot op de dag van vandaag inspireren. Dit verhaal biedt talloze gespreksstof en inzichten die we graag met jou delen. 

Gratis boek en boeiende activiteiten 

Bij Bibliotheek Haaksbergen hebben we iets voor onze leden: een gratis exemplaar van Sonny Boy! Haal het boek op en doe mee aan de grootste leesclub van Nederland. Ontmoet andere gepassioneerde lezers, deel jouw perspectieven en ontdek nieuwe dimensies van het boek tijdens onze Open Leesclub op dinsdagmiddag 28 november van 14-16 uur. https://www.bibliotheekhaaksbergen.nl/agenda/472-open-leesclub-over-sonny-boy