Zoeken in voorstellingen

Open Dag Kulturhus-nieuwe-stijl op zaterdag 15 september

De deuren van Kulturhus-nieuwe-stijl zijn op maandag 3 september open gegaan en iedereen is van harte welkom om het resultaat van de verbouwing te komen bekijken. De officiële opening volgt later maar op vrijdag 14 en zaterdag 15 september gaan we de heropening al wel vieren.

Ter gelegenheid van de heropening van Kulturhus-nieuwe-stijl en de opening van het theaterseizoen is er een speciale openingsavond met de titel ‘Laat je inpakken’ op vrijdag 14 september. Voor deze avond zijn alle kaarten inmiddels weg.

Op zaterdag 15 september is er van 10.00 tot 17.00 uur een Open Dag.

Programma (onder voorbehoud)

10.00-17.00 uur: Info over alle cursussen & workshops.

Medewerkers en docenten zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Ook aanwezig zijn creatief docent Jeanette van Embden-Poot van Het Schildersatelier en Muziek op Schoot-docente Ingrid Schulten.

10.00-15.00 uur: Surinaamse kokerij
Indra Janki, ‘Madame Jeanette, koken met een dame uit Suriname’ is aanwezig ter promotie van de Surinaamse Kookworkshops. Ze is aan het koken/bakken in onze keuken en bezoekers kunnen tegen een klein bedrag een bordje eten proeven of een Surinaams broodje eten.

12.00-17.00 uur: Kijkje achter de schermen in het theater
De voorbereiding voor Thank You For The Music zijn in volle gang. Een uniek kijkje achter de schermen van een theatervoorstelling.

14.00-16.00 uur: Muziekcaroussel PopScool
Leerlingen van PopScool zorgen voor muzikale omlijsting.

14.00-16.00 uur: Theaterschool Luna
Op diverse plekken treden leerlingen van Theaterschool Luna op.

Dit is slechts een deel van alle activiteiten. Kijk voor het totale programma van de Open Dag op onze website, www.kulturhushaaksbergen.nl.

20.00 uur: Thank You For The Music
Na de Open Dag is het nog niet afgelopen. ’s Avonds vieren we ons feestje nog even verder met Thanl You For The Music. Bent u liefhebben van muziektheater en musical? Dan mag u deze avond zeker niet missen. Zes muziektheatergroepen, Music All, Muziektheatergroep A Muse, Muziektheater Servus, Stichting Musical Producties Twente, Studio 65 en Theatergroep De Verstrooier brengen nummers uit komende voorstellingen en hoogtepunten uit het verleden. Musicals als 3 Musketiers, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Little Shop Of Horrors, Quasimodo en Rent, komen lang maar het klassieke genre zoals opera en operette.

Kaarten kosten € 12,50 (inclusief pauzedrankje) en zijn te reserveren via www.dekappen.nl.

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.