Zoeken in voorstellingen

‘De programmering gaat door, zoals gepland.’

72436958 2458766657551375 7187912234129948672 o

‘De programmering gaat door, zoals gepland.’
(uit de Tubantia van 14-11-2019)

Het zijn onrustige tijden rondom ons Kulturhus (waar Theater De Kappen een onderdeel van is) dat zal menigeen niet ontgaan zijn. Alle lopende activiteiten lopen echter gewoon door. Het is heel erg fijn om te constateren dat het steeds drukker wordt. Deze maand is ongetwijfeld de allerdrukste november-maand in de geschiedenis van het Kulturhus.

We voelen ons gesterkt door de vele reacties, steunbetuigingen van klanten, bezoekers, vrijwilligers en vele anderen die van harte hopen dat het Kulturhus blijft bestaan. Wij gaan er voor en we geloven daar ook echt in
.
We blijven dus ook gewoon werken aan de programmering van het lopende seizoen. De programmering voor 2020/2021 is ook opgestart! De eerste reserveringen van amateurverenigingen staan ook al weer in de boeken. Daar zijn we uitermate blij mee en trots op!

‘Alle partijen werken ondertussen zo goed mogelijk samen aan een definitieve oplossing. Want niemand wil dat de voorziening voor het dorp verloren gaat.’
(uit de Tubantia van 14-11-2019)

Ook in deze onrustige tijden staan onze vrijwilligers en medewerkers voor u klaar, vaak zelfs zeven dagen per week!

Wij ontvangen u graag!

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.