Zoeken in voorstellingen

Nieuwe programmakrant verschenen

Voorkant
Deze week wordt huis aan huis (met Rond Haaksbergen) de Programmakrant van Kulturhus Haaksbergen. In deze voorjaarseditie is opgenomen een actueel overzicht van de voorstellingen, films, concerten, lezingen, exposities, cursussen & workshops.

Dit is ook een mooi moment om terug te kijken naar de eerste helft van het seizoen 2019/2020. ‘Het is een bijzonder seizoen’, aldus René van der Kuil van Kulturhus Haaksbergen. ‘Aan de ene kant hebben we door verschillende redenen te maken met geannuleerde voorstellingen maar aan de andere kant hebben we vergeleken met voorgaande jaren in de eerste maanden veel meer uitverkochte voorstellingen. Tot nu toe hebben we iedere maand minstens één uitverkochte voorstelling mogen noteren en meerdere bijna uitverkochte voorstellingen. Daar zijn we natuurlijk super blij mee.’

Uitverkocht waren Helligen Hendrik, Joseph Clark & The Music of Queen, de Clippers Crew Singers, Derek Ogilvie, Het Noll'nkoor, Her Majesty en vorige week nog Guido Weijers.   

Goed op weg richting uitverkocht is het sta/zit-concert van The Dutch Eagles en voor maart was de voorstelling van Daniël Lohues zo goed als uitverkocht. Die laatste heeft helaas vorige week wegens ziekte zijn tour moeten annuleren.

Klik op navolgende link voor de digitale versie van de programmakrant, Programmakrant Kulturhus Haaksbergen voorjaar 2020.pdf

Wij ontvangen u graag!

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.