Zoeken in voorstellingen

Film Bohemian Rhapsody naar april

In de maand maart hadden we de film Bohemian Rhapsody drie keer gepland staan. Helaas komt de licentie van deze film een maand later dan verwacht beschikbaar en hebben we geen toestemming gekregen om de film in maart te  vertonen.

‘Filmservice, diegene die de licenties toekent, heeft aangegeven dat deze film, vanwege het grote succes, nog langer in de normale bioscopen draait en dat de beschikbaarheidsdatum voor de Filmhuizen dus is opgeschoven’, aldus PR-vrijwilliger Susanne van Beest-Paf.

Mensen die kaarten gereserveerd hebben worden door ons benaderd en geïnformeerd over de nieuwe data en de gang van zaken met betrekking tot het omboeken of annuleren van de kaarten. Dit annuleren is natuurlijk zonder kosten en de gasten kunnen hun geld terug krijgen mocht men in april niet kunnen.

Wij betreuren dit ten zeerste en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.