Zoeken in voorstellingen

Vrijwilliger worden bij Theater De Kappen? Dat kan!

Jacqueline ten Brink vrijwilligers gezochtTheater De Kappen kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Ook voor het theaterseizoen 2018-2019 zijn wij daarom op zoek naar extra coördinatoren en servicemedewerkers.

Ben jij degene die volgend seizoen achter (ipv voor) de tap staat? ;-)


Theater De Kappen kan op dit moment rekenen op de inzet van ruim 70 vrijwilligers. Samen met een klein kernteam zorgen zij voor positieve ervaringen bij de bezoekers van de theatervoorstellingen en andere activiteiten.

Vanwege het vertrek van een aantal vrijwilligers, kan de servicegroep nieuwe aanwas goed gebruiken. Servicemedewerkers worden ingezet achter de bar, in de garderobe en bij de muntverkoop. De samenstelling van de teams wisselen per activiteit. Elk team wordt aangestuurd door een coördinator, die zich eveneens vrijwillig inzet.

De coördinator is het eerste aanspreekpunt voor, tijdens en na de theatervoorstellingen. Zij sturen de theatervrijwilligers aan en stemmen af met de theatertechnici. In geval van calamiteiten overleggen ze met de aanwezige EHBO of voeren een BHV-taak uit.

Jacqueline ten Brink, planningsmedewerker van Theater De Kappen. "Als vrijwilliger bij ons theater, krijg je de kans om nieuwe vaardigheden en sociale contacten op te doen. De mensen die er werken, zijn er omdat ze het leuk vinden. De bezoekers zijn altijd goed gemutst, omdat ze een avondje uit gaan."

Interesse om onderdeel te worden van het theater-team van De Kappen, als servicemedewerker of coördinator? Neem dan contact op met Judith Nijlant via 053-5730200 of per mail

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.