Dansstudio Steps is weer terug met twee spiksplinternieuwe cursussen die zorgen voor beweging, plezier en creativiteit. Dit seizoen bieden we de cursussen Hiphop en Peuterdans aan, waarbij deelnemers van alle leeftijden hun dansvaardigheden kunnen verbeteren en nieuwe moves kunnen leren.

PEUTERDANS

Onze cursus Peuterdans is een geweldige manier om kleintjes in beweging te krijgen en hun creativiteit te stimuleren. Met 6 weken vol muziek en plezier, zal jouw peuter een liefde voor dans ontwikkelen. Peuterdans is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en biedt een veilige, leuke en leerzame omgeving waar ze hun eerste danspassen kunnen zetten.

HIPHOP

Geef je op voor Blok 3 Hiphop! Zin in wat coole vibes? Onze cursus Hiphop is jouw kans om je dansmoves naar een hoger niveau te tillen! Schrijf je in voor deze 6 weken durende cursus vol energie, stijl en rhythm. Geef je snel op, dit wil je niet missen! Deze cursus is perfect voor iedereen die houdt van een dynamische en expressieve dansstijl en graag nieuwe technieken wil leren.

Eindvoorstelling

Ter afsluiting doen de deelnemers mee aan de Eindvoorstelling van Dansstudio Steps op 7 juli in Theater de Kappen. Deze spectaculaire voorstelling biedt de cursisten de mogelijkheid om hun nieuwgeleerde vaardigheden te tonen aan vrienden en familie, en om samen met andere dansers een onvergetelijke show neer te zetten.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een van onze cursussen en schrijf je vandaag nog in! Voor meer informatie en aanmeldingen, bezoek onze website of neem contact op met Dansstudio Steps.

Contactinformatie

Wij kijken ernaar uit om samen met jou te dansen!