Het is tijd voor een unieke muzikale ervaring in De Kappen! Op 13 april 2024 zal Nathalie Baartman, samen met haar band De Bössels, het publiek betoveren met haar Twents liedprogramma ‘De Bössels van Baartman’. Dit speciale evenement belooft een prachtige mix van cultuur, muziek en Twentse charme.

Fans van Nathalie en liefhebbers van regionale muziek zullen ook blij zijn te horen dat er onlangs een groot interview met Nathalie is verschenen in de voorjaarseditie van de glossy ‘Twentelife’. In dit interview deelt ze haar inzichten en verhalen over de voorstelling, wat zeker de interesse zal wekken van haar volgers en theaterbezoekers.

Daarnaast is er nog meer opwindend nieuws. Nathalie heeft, in samenwerking met de formatie Bakelied, een cd uitgebracht onder de naam ‘De Bössels van Baartman’, gevuld met de prachtige liedjes uit haar voorstelling. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het promoten van deze voorstelling via een prijsvraag of loting, biedt Leonie de mogelijkheid om een cd te leveren als prijs voor de gelukkige winnaar.

Mis deze unieke kans niet om Nathalie Baartman en haar band De Bössels live te zien in De Kappen. Het belooft een avond te worden vol met muzikale verrassingen en een authentieke smaak van Twentse cultuur. Reserveer uw kaarten nu en wees getuige van de magie van ‘De Bössels van Baartman’!