Zoeken in voorstellingen

Kaartverkoop

Categorie: Kaartverkoop

Kaarten bestellen

U kunt op 4 manieren kaarten kopen voor voorstellingen in Theater De Kappen.

  • online via de website www.dekappen.nl  
  • via het bestelformulier in de brochure
  • aan de theaterkassa, op werkdagen van 08.30 – 12.30 uur (053 - 573 02 50)
  • vanaf één uur voor aanvang van de voorstellingen aan de kassa van het theater
U kunt op drie manieren betalen:
  • U koopt uw kaarten via de website(s) www.reggehof.nl of www.dekappen.nl en betaalt met iDeal.
  • U bestelt uw kaarten via het bestelformulier in de brochure of telefonisch. U krijgt een bevestiging en komt na ontvangst van de bevestiging de bestelling afhalen en contant/per pin betalen aan de kassa tijdens openingstijden.
  • U bestelt uw kaarten via het bestelformulier in de brochure of telefonisch. U krijgt een bevestiging en maakt naar aanleiding daarvan het verschuldigde totaalbedrag over. Wij sturen u daarna de kaarten toe.

Groepskorting

Groepen van 10 personen of meer krijgen 10% korting bij professionele voorstellingen. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met de kassa van het theater. Kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen.

3 + 1 gratis, 5 + 2 gratis, 9 betalen = alles halen*

Bij bestelling van minimaal drie verschillende theatervoorstellingen per theater voor 1 september, krijgt u van ons een vierde voorstelling cadeau. U ontvangt hiervoor van ons één ‘Kieken wat ’t wordt-kaart’ p.p., een exclusief entreebewijs die u gedurende het seizoen bij beide theaters in kunt wisselen bij door ons geselecteerde voorstellingen. U heeft daar dan gratis* toegang. Bestelt u vijf voorstellingen of meer per theater, dan ontvangt u van ons twee ‘Kieken wat ’t wordt-kaarten p.p. De ‘Kieken wat ’t wordt kaarten’ worden per theater toegekend. 

Bestelt u in totaal negen voorstellingen of meer bij beide theaters? Dan krijgt u van ons een Theaterfanpas. Deze pas biedt gratis* toegang tot voorstellingen uit het programma van beide theaters, mits deze niet zijn uitverkocht. U kunt op de avond van de voorstelling op vertoon van uw Theaterfanpas bij de theaterkassa een vrijkaart afhalen. Reserveren is niet mogelijk. De kaart is persoonsgeboden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar. Het recht op ‘Kieken wat ’t wordt-kaarten’ vervalt hierbij. De Theaterfanpas wordt na 1 september toegekend. Theater De Kappen en De Reggehof weten dan wie er minimaal 9 voorstellingen heeft gekocht bij beide theaters.

* Bij inwisseling van KWW-kaarten of het gebruik van de Theaterfanpas betaalt u wel de servicetoeslag, indien van toepassing.

Slechthorenden/rolstoelgebruikers

In De Kappen is de theaterzaal uitgerust met een infrarood geluidssysteem, met twee opties: de bezoeker krijgt een soort hoofdtelefoon op die het geluid d.m.v. infrarood versterkt of de bezoeker krijgt een ringleiding ketting om die in verbinding staat met het gehoorapparaat. Het is aan te bevelen om vooraf bekend te maken dat u van deze voorzieningen gebruikt wenst te maken. Voor rolstoelgebruikers is er plaats, mits tijdig gereserveerd. Geeft u dit eveneens direct aan bij uw bestelling. Toegang tot de zaal met een scootmobiel of kinderwagen is niet toegestaan.

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.