Zoeken in voorstellingen

Vriend worden

Voelt u zich verbonden met Theater De Kappen? Meld u dan aan als vriend van het theater. U steunt daarmee ons theater en profiteert van verschillende voordelen!

De jaarlijkse bijdrage daarvoor is € 12,00 per persoon. U kunt op het bestelformulier aangeven of u vriend wilt worden. Vrienden dragen bij aan het behoud van het theateraanbod en krijgen daar vanzelfsprekend wat voor terug:

  • U kunt tot 15 mei met voorrang kaarten bestellen.
  • U mag aangeven in welk gedeelte van de zaal u wilt zitten. 
  • We houden hier zoveel mogelijk rekening mee.
  • Vrienden krijgen standaard twee 'Kieken wat 't wordt-kaarten', een gratis entreebewijs dat ingezet kan worden bij door ons geselecteerde voorstellingen.
  • Vrienden betalen tijdens de voorverkoop geen reserveringskosten. Vrienden worden persoonlijk uitgenodigd voor de programmapresentatie en zijn daarmee als eersten op de hoogte van het nieuwe theaterprogramma.


Het vriendenlidmaatschap loopt van 1 mei tot en met 30 april en wordt zonder opzegging voor 31 maart automatisch verlengd. Afmelden kan per e-mail of schriftelijk.

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.