Zoeken in voorstellingen

Nationaal Theaterweekend 2018

15394f6e 60e9 4c33 931c 2782b2b6edd1


Na het grote succes van de vorige edities kan een vervolg niet uitblijven. Het laatste weekend van januari vindt de 3e editie plaats. Het Nationaal Theaterweekend kun je vergelijken met de Museumnacht. Deuren die normaal gesloten blijven, gaan open en voor een gereduceerd tarief kun je prachtige voorstellingen bezoeken. Het doel: (meer) mensen de magie van het theater laten beleven! In Haaksbergen bezoek je zaterdags voor slechts € 10,00 een muzikaal programma waarbij een zangeres een ode brengt aan haar grote idool, een natural woman. Het Nationaal Theaterweekend wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiroLoterij, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theaterfonds.

VIP-KAARTactie BankGiro Loterij
Van 19 t/m 26 december kunnen VIPkaarthouders maximaal 2 vrijkaarten bestellen voor een van de voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend. De kaarten zijn online, per telefoon of bij de kassa te bestellen. Per voorstelling is hiervoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=op. N.B. Bij de kaartcontrole dient een geldige BankGiro Loterij VIP-KAART getoond te kunnen worden.

Mail uw reservering voor de VIP-KAART door via .

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.